passing bus

219146412_c71a55dfb4_o

My second image today. For ‘blurred’ at Pxite.

2 Comments

  1. Samuel August 22, 2006

    Tänk att svartvita bilder är så häftiga!

    Först trodde jag att du tagit bilden i förbifarten då “vägrenen” i mitten också verkar en aning oskarp, men så kom jag på att trafiken åker bort från kameran. Nej, men det stämmer inte med vägmarkeringarna…nåväl, bilden är suverän och jag tror du fotograferat bilden på en 1/60-del….kanske?!

    Tack för titten!

  2. Maria August 22, 2006

    Bilden är tagen ganska sent när det började mörkna. Därav oskärpan på gräs och sånt. Och du har rätt i att trafiken åkte bort från kameran. Slutartider och sånt får jag kolla upp sen. Har inte bilden i datorn och min cd-enhet funkar inte, så jag får vänta in nya datorn innan jag kan svara på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *